Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Monoproteín Solo krmivo pre psov Bravčové mäso 400 g

Značka: MONGE
63830
2.95

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné mokré krmivo vo forme paštéty pre dospelých psov.

MONGE Monoproteín Solo Dog je jednoproteínové krmivo z výberového bravčového mäsa najvyššej kvality, zaručujúce zdroj bielkovín iba z jedného druhu mäsa. Táto talianska receptúra bohatá na vitamíny A, E, D3 a tiež na živiny, ako je zinok, jód, horčík a železo, uspokojí aj tých najnáročnejších psov. MONGE Monoproteín Solo Dog neobsahuje žiadne umelé farbivá ani konzervačné látky, čo z neho robí zdravú a prirodzenú voľbu pre vášho maznáčika. Obsahuje nízke množstvo cukru, čo je dôležité pre psy s problémami s váhou alebo cukrovkou. Toto chutné vlhké krmivo je ideálne pre psov, ktorí majú problémy s prijímaním suchého krmiva alebo potrebujú zmenu v strave. Vysoký obsah bielkovín a nízky obsah tuku robí z Monge Monoproteín Solo Dog dobrú voľbu pre psov s citlivým tráviacim systémom alebo alergiami.

Zloženie:

čerstvé bravčové mäso (ekvivalent 100 % použitého mäsa). Analytické zložky: vlhkosť 80%, hrubý proteín 8%, hrubé tuky 6,5%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 1,5%. Nutričné doplnkové látky: Vit. A 1500 IU, Vit. D3 120 IU, vit. E 25 mg, Zinok 25 mg, Jód 0,28 mg, Horčík 1,25 mg, Železo 20 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Vepřové maso
Tuky (%):
6.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme