Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Mini Puppy krmivo pre šteňatá 800 g

Značka: MONGE
60544
7.22

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
suché krmivo pre šteňatá malých plemien do 12 mesiacov veku a gravidné alebo dojčiace psy.

MONGE Mini Puppy je kompletné suché krmivo na báze kuracieho mäsa a ryže pre šteňatá malých plemien až do 12 mesiacov veku a pre gravidné alebo dojčiace psy. Toto 800g vrecko krmiva pre šteňatá je bohaté na bielkoviny z čerstvého kuracieho mäsa a ľahko stráviteľné sacharidy z ryže, ktoré poskytujú potrebnú energiu pre zdravý rast vášho šteňaťa v kľúčových prvých mesiacoch života. Použitie vysoko kvalitných surovín, ako je rybia múčka, vaječný prášok a prebiotiká, ako je FOS, robí z tohto krmiva vynikajúcu podporu pre vývoj vášho šteňaťa. Obsahuje aj glukosamín a chondroitín, ktoré pomáhajú udržiavať zdravé kĺby a optimálny rast kostí. Krmivo má optimálny pomer omega-3 a omega-6 mastných kyselín, ktoré podporujú zdravú kožu a lesklú srsť a prispievajú k psychickej i fyzickej pohode vášho šteňaťa. Ryža je hlavným zdrojom sacharidov v tomto krmive a je ľahko stráviteľná a šetrná k tráviacemu systému vášho šteňaťa. Krmivo je vhodné aj pre gravidné a dojčiace psíky, ktoré potrebujú extra energiu na podporu seba a svojich šteniat.

Zloženie:

kurča (čerstvé 10 %, dehydrované 32 %), ryža, kukurica, živočíšny tuk (99,6 % tuku kurací olej, konzervovaný prírodnými antioxidantmi), repné rezne, pivovarské kvasnice (zdroj MOS [mannan oligosacharidov] a vitamínu B12), kukuričný krmivo , ovsená múka (zdroj jemnej vlákniny), vaječná múčka (bohatá na ušľachtilé bielkoviny), ryby (sušený losos), rybí tuk (lososový olej), XOS (3g/kg xylooligosacharidov), hydrolyzované droždie (zdroj mann spirulina. hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitín sulfátu), hydrolyzovaný mäkkýš (zdroj glukosamínu), metylsulfónylmetán, koreň echinacey, oregano, sušený cesnakový prášok Analytické zloženie: hrubý proteín 30,00 %0, hrubý olej , hrubý popol 7,00%, vápnik 1,50%, fosfor 1,20%, Omega 6 mastné kyseliny 7,00%, Omega 3 mastné kyseliny 0,70%. Metabolická energia 4 250 kcal/kg. biotínnia 32mg kyselina pantoténová 30 mg, kyselina listová 2,80 mg, cholínchlorid 3,200 mg, inositol 3,60 mg, síran manganatý monohydrát 32 mg, oxid zinočnatý (E6) 150 mg, síran meďnatý (E4) pentahydr E1nit)g 81mmonohydrát sodnej soli ) 0,20 mg, jodičnan vápenatý (E2) 1,80 mg, L-karnitín 150 mg, technicky čistý DL-metionín 7,40 mg Technologické prísady/kg: prírodná zmes tokoferolov a extrakt rosmarinus officinalis) Organoleptické prísady /kg: prírodný extrakt z gaštanu 20 mg, artičokový extrakt 300 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Kuře
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme