Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Grilované krmivo pre psov kúsky jahňacieho so zeleninou pre psov 100 g

Značka: MONGE
60491
1.14

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné jedlo s jahňacím pre vášho psa.

Monge GRILL je skvelou voľbou pre vášho maznáčika, ktorý miluje jahňacie mäso a zeleninu. Toto kompletné krmivo pre psov bolo vytvorené podľa originálnej talianskej receptúry, ktorá zaisťuje kompletnú výživu pre vášho psa. Hlavnou zložkou tejto potraviny je jahňacie mäso, ktoré tvorí až 40% produktu. Je to skvelý zdroj bielkovín, ktoré pomáhajú budovať a opravovať svaly vášho psa. Jahňacie mäso navyše obsahuje esenciálne mastné kyseliny, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú kožu a lesklú srsť. Toto krmivo taktiež obsahuje zeleninu, vrátane hrášku, ktorá poskytuje vitamíny a minerály nevyhnutné pre zdravie vášho psa. Monge GRILL navyše obsahuje glukosamín a chondroitín, ktoré napomáhajú správnemu vývoju kĺbov vášho psa. Monge GRILL je tiež produkt bez obilnín, čo znamená, že neobsahuje obilniny, ktoré môžu u niektorých psov spôsobiť zažívacie ťažkosti.

< p>

Zloženie:

mäso a mäsové výrobky 40 % (vrátane jahňacieho min. 4,2 %), zelenina (hrách min. 4,2 %), vitamíny, minerálne látky . Analytické zloženie: vlhkosť 79,5%, hrubý proteín 8%, hrubé tuky 7,5%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 2%. Nutričné doplnkové látky: Vit. A 2000 UI/kg, Vit. D3 2000 UI/kg, Vit. E 5 mg/kg, MSM (metylsulfonylmetán 80 mg/kg), glukosamín 80 mg/kg, chondroitín 40 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Kuře
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme