Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Fruit krmivo pre mačky tuniak s kivi pre dospelé mačky 80 g

Značka: MONGE
60570
1.64

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pre mačky

Hľadáte chutné a zdravé krmivo pre svoju mačku? Naše krmivo pre mačky s tuniakom a kivi je ideálne pre vašu mačku! Ide o doplnkové krmivo pre dospelé mačky, ktoré pomáha udržiavať dobrú kondíciu, vitalitu a energiu každý deň. Naše krmivo pre mačky je vyrobené z najkvalitnejších surovín s vysokou nutričnou hodnotou. Má nízky obsah tuku a je bohatý na Omega 3 kyseliny, ktoré sa starajú o stav pokožky a krásnej srsti vašej mačky. Ide o úplne prírodný produkt, bez farbív, konzervantov a lepku. Kŕmny návod je jednoduchý - 2-3 konzervy zodpovedajú dennej potrebe priemernej hmotnosti mačky. Produkt môžete podávať pri izbovej teplote alebo zahriaty. Po otvorení chlaďte, ale nepodávajte príliš studené. Vždy ponechajte svojej mačke čerstvú a čistú vodu.

Zloženie:

tuniak 55%, kivi 5%, FOS (fruktooligosacharidy) 400mg/kg Analytické zloženie: vlhkosť 82%, hrubý proteín 13%, hrubé tuky 0,5%, hrubá vláknina 1%, hrubý popol 2% : Vitamín E 50mg /kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Tuňák
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme