Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Fruit Dog paštéta pre psov s morkou a čučoriedkami 100 g

Značka: MONGE
60475
1.07

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Výborná chuť bez umelých konzervantov.

Ovocná paštéta Monge s morčacím mäsom a čučoriedkami - lahodná paštéta s výraznými kúskami morky a čučoriedok, vytvorená podľa originálnej talianskej receptúry. Ide o produkt, ktorý určite osloví všetkých milovníkov lahodných chutí. Paštéta je extrémne výživná a jej zloženie je bez škodlivých prísad, ako sú farbivá, konzervanty a trans-tuky. Ovocná paštéta Monge s morčacím mäsom a čučoriedkami je skvelou voľbou pre ľudí, ktorí ocenia chutné a zdravé jedlo. Vďaka starostlivo vybraným surovinám je paštéta bohatá na bielkoviny, vitamíny a minerály, ktoré sú pre naše telo nevyhnutné. Morčacie mäso, z ktorého bol vyrobený, je zdrojom cenných bielkovín a čučoriedka dodáva telu vitamíny a antioxidanty. Výrobok sa vyznačuje nielen jedinečnou chuťou, ale aj kvalitou surovín. Ovocná paštéta Monge s morkou a čučoriedkou neobsahuje umelé prísady, čo zaručuje, že sa jedná o bezpečný a zdravý produkt pre naše telo. Paštéta je balená do praktických dóz, ktoré umožňujú jej dlhodobé skladovanie v chladničke.

Zloženie:

čerstvé mäso 80 % (morčacie min. 10 %), čučoriedka 4 %, minerálne látky, vitamíny, želírovacia látka. Analytické zložky: vlhkosť 82%, hrubý proteín 9%, hrubé tuky 7%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 1,2%. Nutričné doplnkové látky: vitamín A 3000 UI/kg, vitamín D3 400 UI/kg, vitamín E 15 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Krůtí
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme