Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Fruit Cat krmivo pre mačky tuniak s papája 80 g

Značka: MONGE
60572
1.64

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a hodnotné krmivo pre vašu mačku!

MONGE Fruit Cat Krmivo pre mačky Tuniak s papája 80 g - doplnkové krmivo pre mačky, ktoré obsahuje lahodného tuniaka s papájou. Je to perfektná voľba pre majiteľov, ktorí chcú svojej mačke darovať niečo chutné, ale zároveň hodnotné. Toto krmivo je nízkotučné a 100% prírodné, bez farbív, konzervantov a lepku. Obsahuje množstvo Omega-3 a Omega-6 kyselín a vďaka napareným prísadám je aromatickejšia. Plody obsiahnuté v potrave sú bez konzervantov a farbív a papája je cenná vďaka svojim tráviacim vlastnostiam. Obsahuje mnoho minerálnych látok, ako je zinok, draslík, horčík a železo, čo má pozitívny vplyv na zdravie a imunitu mačacieho organizmu. Kŕmny návod je jednoduchý - 2-3 konzervy zodpovedajú dennej potrebe priemernej hmotnosti mačky. Jedlo je možné podávať pri izbovej teplote alebo ohriate. Po otvorení skladujte v chladničke a nepodávajte výrobok príliš studený. Vždy nechajte svojmu miláčikovi k dispozícii čerstvú a čistú vodu.

Zloženie:

b>

tuniak 55%, papája 5%, FOS (fruktooligosacharidy) 400mg/kg Analytické zloženie: vlhkosť 82%, hrubý proteín 13%, hrubé tuky 0,5%, hrubá vláknina 1%, hrubý popol 2%: Vitamín E 50 mg/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Tuňák
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme