Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Fresh paštéta pre psov s jahňacím mäsom 100 g

Značka: MONGE
60483
1.05

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vytvorené podľa originálnej talianskej receptúry

Monge DOG Fresh - paštéta s jahňacím mäsom 6x100g Monge Fresh Pate je unikátna paštéta pre psov, vytvorená podľa originálnej talianskej receptúry. Obsahuje čerstvé jahňacie mäso a ďalšie prírodné ingrediencie, ktoré psíkovi dodajú tú správnu dávku živín. Paštéta je bez umelých farbív, konzervantov a trans-tukov, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre psov, ktorí trpia potravinovou intoleranciou. Jahňacie mäso je zložkou, ktorá psovi dodáva bielkoviny a železo, ktoré sú nevyhnutné na udržanie správneho stavu svalov a krvi. Monge Fresh Pate sa dodáva v sade 6x100g, takže je pohodlnou a praktickou voľbou pre majiteľov psov. Paštéta s jahňacím Monge Fresh Pate je ideálna ponuka pre majiteľov, ktorí chcú svojim psom dopriať chutné a zdravé jedlo. Vďaka obsahu prírodných zložiek a nedostatku umelých prísad je táto paštéta vynikajúcou voľbou pre psov s rôznymi nutričnými potrebami.

Zloženie:

čerstvé mäso 80 % (jahňacie min. 10 %), minerálne látky, vitamíny, želírovacia látka. Analytické zložky: vlhkosť 82%, hrubý proteín 9%, hrubé tuky 7%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 1,2%. Nutričné doplnkové látky: vitamín A 3000 UI/kg, vitamín D3 400 UI/kg, vitamín E 15 mg/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme