Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Delicate Cat Chicken s omeletou a ančovičkami pre dospelé mačky 80 g

Značka: MONGE
60556
1.64

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pre mačky

Jemné krmivo Monge Delicate pre mačky s kuracím mäsom, ančovičkami a omeletou vo vlastnej šťave je produktom najvyššej kvality. Ponúka lahodnú chuť vďaka čerstvým, vysoko kvalitným surovinám a má aj vysokú nutričnú hodnotu, bohatý na Omega 3 a bielkoviny a nízky obsah tuku. Krmivo je úplne prírodné, neobsahuje farbivá, konzervanty a lepok. Dokonale ovplyvňuje kondíciu, sviežosť a energiu mačky každý deň. Krmivo pre mačky Monge Delicate sa vyrába v Thajsku podľa najvyšších štandardov kvality produktu Super Premium. Rad DELICATE bol vytvorený s ohľadom na prirodzené kŕmenie s použitím iba prírodných, starostlivo vybraných ingrediencií. Spôsob podávania je veľmi jednoduchý: 4/5 plechovky spĺňajú dennú potrebu priemernej hmotnosti mačky. Jedlo by malo byť podávané pri izbovej teplote alebo ohriate. Po otvorení skladujte v chladničke. Vždy poskytnite svojej mačke čerstvú, čistú vodu.

Zloženie:

< b

kurča 70%, omeleta 3%, ančovičky 3%, ryža, FOS (fruktooligosacharidy). Diétne doplnkové látky: Vit.A 2000Ul/kg, Vit.D3 200Ul/kg, Vit.E (alfa-tokoferol) 25mg/kg. Analytické zloženie: vlhkosť 80%, hrubý proteín 16%, hrubé tuky 0,3%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 1%.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Kuře
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme