Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE BWild krmivo pre mačky pre veľké plemená s byvolou paštétou 100 g vlhké krmivo pre dospelé mačky a mačiatka veľkých plemien 100 g

Značka: MONGE
60472
1.16

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pre mačky

Monge bwild grain free - pre mačky veľkých plemien a mačiatka - je výnimočne chutná paštéta vytvorená podľa originálnej talianskej receptúry. Obsahuje kvalitné byvolie mäso s hmatateľnými kúskami, bravčová pečeň, kuracie mäso, čerstvú mrkvu, lisované sušené paradajky, sušené zelené fazuľky, minerály, lososový olej, hydrolyzované živočíšne bielkoviny, hrachovú vlákninu, xylooligosachidy . Je to plnohodnotné krmivo bez umelých farbív, konzervantov a trans-tukov, ktoré dodáva mačkám veľkých plemien a mačiatkam všetky potrebné živiny. Monge bwild grain free je perfektným riešením pre majiteľov, ktorí venujú osobitnú pozornosť kvalite surovín v krmive pre mačky. Receptúra vychádza zo znalostí a skúseností talianskych špecialistov na výživu zvierat. Táto paštéta obsahuje iba prírodné suroviny, ako je čerstvé mäso, ovocie a zelenina, ktoré sú bohaté na vitamíny a minerály. Krmivo je navyše obohatené o hydrolyzovanú živočíšnu bielkovinu, ktorá zaisťuje ľahšie vstrebávanie živín a podporuje zdravie tráviaceho systému.

Zloženie:

byvol (26 %), bravčová pečeň, kuracie mäso, čerstvá mrkva (2 %), lisované sušené paradajky, sušené zelené fazuľky (1 %) (zodpovedá 4,3 % čerstvých zelených fazuliek), minerálne látky, lososový olej (1%), hydrolyzovaný živočíšny proteín, hrachová vláknina, xylooligosacharidy (XOS 0,1%), yucca schidigera (0,1%), spirulina, glukosamín (0,019% ), sulfát (0,01 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Velká plemena

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Buvolí
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme