Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MIAMOR Feine Filets vrecko s tuniakom a rakom 100 g

Značka: MIAMOR
18412
1.39

Najniższa cena za 30 dni: €1.39

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a zdravé mokré krmivo pre mačky

MIAMOR FEINE FILETS 100G TUNA CRAB v želé - lahodné a zdravé mokré krmivo pre mačky. Miamor Feine Filets je špeciálne mokré krmivo pre náročné mačky. Obsahuje iba kúsky tuniaka a krabie filety v jemnom želé. Je to ľahko stráviteľné krmivo, ideálne pre mačky všetkých vekových kategórií, najmä pre seniorov a mačky s nadváhou. Toto krmivo je vysoko stráviteľné a má nízky obsah tuku, takže je ideálnou voľbou pre mačky, ktoré potrebujú zdravú a chutnú stravu. Miamor Feine Filets neobsahuje pečeň ani droby, čo znamená, že sa jedná o krmivo bez obilnín, ktoré mačkám poskytuje ľahko stráviteľné živiny, ako sú bielkoviny, tuky, vláknina a popol. Vďaka tomu dostáva mačacie telo všetko, čo potrebuje pre zdravý vývoj a pohodu. 100g sáčok má ideálnu veľkosť, aby vašej mačke poskytol porciu chutného a zdravého jedla. Odporúčané denné množstvo závisí od veku, plemena a aktivity mačky. Vždy svojej mačke zaistite dostatok čerstvej pitnej vody.

Zloženie:

47 % tuniak, 5 % krabie mäso Analytické zložky: Hrubý proteín 13 % Hrubý tuk 1 % Hrubý popol 1,5 % Hrubá vláknina 0,5 % Vlhkosť 83 % Obsah kalórií / 100 g: 66 kcal

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Ryba
Tuky (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme