Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MIAMOR Feine Filets tuniak so zeleninou vrecko 100 g

Značka: MIAMOR
18413
1.39

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravé a chutné krmivo pre vašu mačku!

Miamor Feine Filets je perfektné krmivo pre náročné mačky. Krmivo v podobe chrumkavých a ľahko stráviteľných filiet máčaných v chutnom želé splní očakávania aj tých najnáročnejších štvornožcov. Prípravok je určený aj pre staršie mačky a mačky s nadváhou, vďaka zníženému obsahu tuku. Miamor Feine Filets in Jelly je kompletné mokré krmivo pre dospelé mačky všetkých plemien. Neobsahuje žiadne droby, časti kostí ani vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu. Jednoduché zloženie je ideálnym krmivom aj pre citlivé mačky. Jedlo Miamor je zárukou najvyššej kvality a chuti. Vďaka obsahu 52 % tuniaka so zeleninou a 3 % lososa vyhovie prípravok potrebám vašej mačky a dodá jej živiny nevyhnutné na udržanie zdravia.

0

Zloženie:

Analytické zložky hrubý proteín 13, hrubý tuk 1 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popol 2 % Zloženie : Tuniak s vlhkosťou zeleniny 82 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Ryba
Tuky (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme