Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MIAMOR Feine Filets tuniak a chobotnica vrecko 100 g

Značka: MIAMOR
18411
1.39

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné bezobilné krmivo pre mačky s tuniakom a chobotnicou

Miamor Feine Filets je mokré krmivo pre mačky, ktoré sa skladá z vysoko kvalitných kúskov tuniakových filé s chobotnicou v jemnom želé. Toto chutné krmivo je vynikajúcou voľbou pre mačky všetkých vekových kategórií, najmä pre seniorov a tie, ktoré majú sklony k nadváhe. Feine Filets neobsahuje pečeň, zvieracie droby ani iné živočíšne vedľajšie produkty. To znamená, že sa jedná o krmivo bez obilnín, ktoré mačkám poskytuje ľahko stráviteľné živiny, ako sú bielkoviny, tuky, vláknina a popol. Miamor Feine Filets je tiež skvelou voľbou pre majiteľov mačiek, ktorí chcú svojim maznáčikom zaistiť pestrosť stravy. Toto vlhké krmivo je ľahko stráviteľné a poskytuje mačkám vysoko kvalitné živiny. 100g sáčok má ideálnu veľkosť, aby vašej mačke poskytol porciu chutného a zdravého jedla.

Zloženie:

Zloženie: tuniak 46,0 %, kalamáre 6,0 % Analytické zložky: hrubý proteín 13 %, hrubý tuk 1 %, hrubý popol 1,5 %, hrubá vláknina 0,5 %, vlhkosť 83 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Ryba
Tuky (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme