Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Maced mix kabanosov pre psov 7-8 mm/12,5 cm

Značka: MACED
49826
4.22

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Prírodné ingrediencie zaručujú skvelú chuť
Náš dobrý priateľ Max je niečo ako odborník na psie maškrty, pretože tento malý labužník ich vyskúšal veľa. Rozhodol sa podeliť o svoje skúsenosti a majiteľom áut svojho kamaráta ponúknuť Kabanos MIX od výrobcu Maced, ktorého základ tvorí hovädzia koža. Vďaka svojim prírodným zložkám sú Kabanos bezpečným doplnkom krmiva pre psov. Táto súprava sa dodáva v rôznych príchutiach, takže svojho miláčika môžete odmeniť rôznymi spôsobmi. Prepravka navyše uspokojuje prirodzenú potrebu psa žuť a hrýzť, čo mu bráni ničiť predmety v domácnosti.

Kabanos MIX – chutné maškrty pre zdravie
Vďaka starostlivo vyvinutému zloženiu chutia tieto maškrty skvele a obsahujú zložky, ktoré sú dobré pre zdravie vášho domáceho maznáčika. Kvalitné bielkoviny, ktoré obsahujú, sú zdrojom energie na každodenné prechádzky a hry, zatiaľ čo nízky obsah tuku z nich robí ľahko stráviteľný doplnok stravy. Kabanos combo sa vám bude hodiť pri výcviku vášho psa, pretože predstavuje bezpečnú a veľmi chutnú motiváciu pre ďalšie aktivity.

práca:
sušená hovädzia koža, obilie

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.6
Značka:
MACED

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme