Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MACED Mint Cubes Puppy 10 kg

Značka: MACED
49766
38.78

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 10 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Prírodné ingrediencie

Váš pes si tieto mätové kocky sušienok zamiluje. Sú perfektné ako odmena pri tréningu alebo malá desiata na prechádzke. V balení nájdete až 10 kg maškrty, ktoré určite uspokoja apetít vášho psa. MINT cube cookies pre psa je produktom poľského výrobcu - MACED. Táto firma vyniká na trhu obrovským výberom psích krmív a maškrty, ktoré sú čerstvé, chutné a starajúce sa o zažívanie a zuby psov. Sušienky obsahujú iba prírodné zložky, ako sú obilniny (pšenica, kukurica), glukóza, palmový olej a minerálne látky. Vďaka vysokému obsahu hrubých bielkovín, vlákniny a ďalších živín sú sušienky MINT nielen chutné, ale aj zdravé pre psa. Kocky MINT pomáhajú udržiavať ústnu hygienu a svieži dych vášho maznáčika. Ich tvar a zloženie podporujú žuvanie a hryzenie, čo má pozitívny vplyv na stav zubov a ďasien.

>Zloženie:

obilniny (pšenica, kukurica), glukóza 18,75 %, oleje a tuky (palmový olej), minerálne látky Rozbor: hrubý proteín 7,11 %, hrubé oleje a tuky 1 . 22 %, hrubá vláknina 7,68 %, vlhkosť 11 %, hrubý popol 2,77 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MACED

Určení

Životní fáze:
Junior
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme