Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Maced králičie ucho10 ks

Značka: MACED
49725
Kontaktujte nás kvôli cenám

Najniższa cena za 30 dni: €3.96

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zábava je základ
Králičie uši sú prirodzenou pochúťkou pre psov všetkých plemien. Sú dobre vysušené, vďaka čomu sú ľahko stráviteľné. Náš Maks ich miluje! Žuvačka má zaujímavý tvar a špecifickú vôňu. Okrem spestrenia každodenných jedál je to aj skvelá zábava a potešenie na dlhé hodiny. ich. Okrem toho žuvanie pomáha udržiavať ústnu hygienu vášho domáceho maznáčika. Neobsahuje žiadne konzervačné látky ani príchute. Králičie uši obsahujú veľa zložiek, ktoré posilňujú imunitný systém psov - hrubý proteín 69%, hrubý tuk 6,1%, vlhkosť až 12%. Ide o prírodný produkt živočíšneho pôvodu, teda 100% sušené králičie uši. Starajte sa o zdravie svojho psa tak, ako sme sa starali o Maksa!

Zajačie uši ako odmena
Zaujímavý tvar a vôňa sušeného zajačieho ucha zaistí vášmu psíkovi mnoho hodín skvelej zábavy. Túto pochúťku sme využívali aj ako odmenu pre Maksa pri spoločných tréningoch a každodenných prechádzkach. Je to skvelý spôsob, ako spestriť učenie sa nových trikov. Takto motivovaný Max sa už veľa vecí naučil!

zloženie:
zajačie ucho
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
MACED

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Králík
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme