Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

LEONARDO Quality Selection vlhké krmivo pre mačky bohaté na pečeň 200 g

Značka: LEONARDO
65959
1.55

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Šťavnaté mäso a vynikajúca chuť

Krmivo Leonardo Cat bohaté na pečeň je jedinečnou ponukou pre vášho maznáčika. Mačky, rovnako ako ich divoké sesternice, sú mäsožravce, takže kvalita mäsa v ich strave je zásadný. Krmivo Leonardo Super Premium je založené iba na mäse najvyššej kvality, ktoré zaisťuje nutričnú hodnotu a lahodnú chuť. Toto krmivo je bez umelých farbív, príchutí a konzervačných látok, čo z neho robí vynikajúcu ponuku pre citlivé mačky. Krmivo Leonardo Krmivo pre mačky bohaté na pečeň obsahuje najmenej 65 % mäsa a zvieracích drobov, z ktorých najmenej 25 % tvorí pečeň. Navyše obsahuje mäsový vývar a minerály, vďaka čomu je kompletnou stravou pre vašu mačku.

Analytické zloženie potraviny je: hrubý proteín 10 %, hrubý tuk 5 %, hrubý popol 2 %, hrubá vláknina 0,3 %. Krmivo navyše obsahuje vitamíny D3, E, zinok, mangán, jód a taurín, ktorý vašej mačke dodá všetky potrebné živiny. Odporúčané množstvo krmiva je 200-400 g denne pre dospelé mačky s hmotnosťou 3-5 kg. Po otvorení by mal byť liek uchovávaný v chladničke a spotrebovaný do 24 hodín. Leonardo krmivo pre mačky Bohaté na pečeň je vynikajúcou voľbou pre všetkých majiteľov mačiek, ktorí chcú svojmu miláčikovi zaistiť zdravú a chutnú stravu. Používajte 200-400 g denne pre dospelé mačky s hmotnosťou 3-5 kg. Po otvorení skladujte v chladničke max. 24 hodín. Zloženie: Zloženie: Zloženie:

mäso a zvieratá podľa -produkty (min. 65%, min. 25% pečeň), mäsový vývar 34%, minerálne látky 1%

Analytické zloženie: hrubý proteín 10%, hrubý tuk 5%, hrubý popol 2%, hrubá vláknina 0,3%

Aditíva na kg: vit D3 200 IU, E 50 mg, Zn 20 mg, Mn 2 mg, J 0,2 mg, taurín 1000 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme