Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

LEONARDO Quality Selection mokré krmivo pre mačky s kačacím mäsom 200 g

Značka: LEONARDO
65961
1.55

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mäso najvyššej kvality

Leonardo Quality Selection je mokré krmivo pre mačky, ktoré obsahuje vysoko kvalitné mäso, vrátane až 25 % kačacieho. Receptúra tohto krmiva je založená na zdravom mäse z nemeckých fariem, ktoré je spracované v rovnaký deň po dodaní. Vďaka tomu si jedlo zachováva všetky svoje nutričné a chuťové hodnoty. Krmivo Leonardo Super Premium neobsahuje umelé farbivá, príchute ani konzervačné látky, vďaka čomu je vhodné pre mačky s citlivým tráviacim systémom. Navyše vďaka vysokej kvalite surovín uspokojí vaša mačka svoje nutričné potreby menším množstvom krmiva ako v prípade iných, lacnejších krmív. Zloženie krmiva zahŕňa aj mäsový vývar a minerály, ktoré mačke dodávajú cenné minerály. Toto krmivo tiež obsahuje doplnky výživy, ako sú vitamíny D3 a E, taurín, mangán a zinok na podporu zdravia vašej mačky. Krmivo Leonardo Quality Selection má tiež skvelú chuť, ktorá povzbudzuje mačky do jedla. Preto toto krmivo tak dychtivo vyberajú majitelia mačiek, ktorí chcú svojmu miláčikovi poskytnúť tú najlepšiu výživu. Používajte 200-400 g denne pre dospelé mačky s hmotnosťou 3-5 kg. Po otvorení skladujte v chladničke max. 24 hodín. Zloženie: Zloženie: Zloženie:

mäso a výrobky z neho živočíšne (65% z toho 25% kačica), mäsový vývar (34%), minerálne látky (0,5%), sušené vaječné škrupiny (0,5%)

Analytické zloženie: bielkoviny 10,0%, obsah tuku 5,0%, hrubý popol 2,0%, hrubá vláknina 0,3%, vlhkosť 80%

Nutričné doplnkové látky na kg: vitamín D3 200 IU, vitamín E 50 mg, taurín 1000 mg, mangán (ako síran mangánatý) 2 mg, zinok (ako síran zinočnatý, monohydrát) 20 mg, jód (ako jodičnan vápenatý, bezvodý) 0,2 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Kachna
Tuky (%):
5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme