Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

LEONARDO Quality Selection Kitten mokré krmivo pre mladé mačky hydina 200 g

Značka: LEONARDO
65953
1.55

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vhodné pre mladé mačky od 4 mesiacov veku

Mokré krmivo Leonardo Kitten Quality Selection je vysoko kvalitné krmivo pre mladé mačky, ktoré bolo vyvinuté špeciálne pre mačiatka od 4 mesiacov veku. Vďaka správne vyváženej receptúre poskytuje toto krmivo mačkám kompletný zdroj bielkovín, ktoré sú nevyhnutné na zdravý vývoj mladých mačiek. Zloženie krmiva zahŕňa iba tie najkvalitnejšie suroviny, ako je plné kuracie a hovädzie mäso, ktoré tvoria celých 65 % z celkového zloženia. Toto krmivo navyše neobsahuje obilniny, konzervanty, farbivá ani zvýrazňovače chuti. Namiesto toho ingrediencie použité na výrobu jedla pochádzajú z nemeckých fariem a sú spracované v ten istý deň po dodaní. Krmivo Leonardo Kitten Quality Selection je taktiež zárukou pravosti – zloženie na etikete zodpovedá tomu, čo v krmive skutočne je. Toto krmivo navyše obsahuje vitamín D3, vitamín E, zinok, mangán, jód a taurín, ktorý mačkám poskytuje kompletný zdroj živín.

Zloženie:

mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu 65 % (40 % hydinové mäso a 25 % hovädzie mäso), mäsový vývar 29,5 %, celé vajcia 4 %, minerálne látky 1%, oleje a tuky (lososový olej 0,5%).

Analytické zloženie: proteín 10,5, tuk 5,5, surový popol 2 %, hrubá vláknina 0,3 %.

Aditíva na kg: vit D3 200 IU, vitamín E 50 mg, Zn 20 mg, Mn 20 mg, J 0,2 mg, Taurín 1000 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
10.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
5.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme