Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

LEONARDO Kitten GrainFree granule pre mačiatka bez obilnín 300 g

Značka: LEONARDO
68533
4.16

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sušené krmivo pre mačiatka bez obilnín

Ak hľadáte to správne krmivo pre vaše mačiatko, oplatí sa zvoliť LEONARDO Kitten GrainFree. Ide o suché krmivo bez obilnín, ktoré poskytuje optimálnu výživu pre vaše mačiatko. LEONARDO Kitten GF používa amarant ako cennú bezlepkovú alternatívu obilnín, takže je ideálny pre mačiatka s neznášanlivosťou lepku. Makrela a čerstvá hydina sú výborným zdrojom bielkovín a chuti pre najmenšie mačky a receptúru dopĺňajú ďalšie vybrané suroviny, ako je morský zooplanktón a chia semienka ako prírodný zdroj životne dôležitých látok, ako sú omega-3 mastné kyseliny. Základné zložky dodajú vašej mačke optimálny štart do života: STAY-Clean* podporuje starostlivosť o zuby a ProVital posilňuje imunitný systém. Tieto ingrediencie sú nevyhnutné pre zdravie a pohodu mačiatok, ktoré potrebujú správne množstvo živín.Zloženie:

čerstvé hydinové mäso (30 %); hydinový proteín s nízkym obsahom popola, sušený (24 %); amarant (10 %); zemiakový škrob; hydinový tuk; hrachová múka; múčka z makrely (5 %); kuracia pečeň, hydrolyzovaná; mletý morský zooplanktón (2,5 % kryštálu); pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); múčka z morských rýb; sušené vajcia; chia semienka (1,3 %); drvený rohovník, sušený; chlorid draselný; čakankový inulín

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Produktová řada:
LEONARDO Kitten GrainFree
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
34
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
22
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme