Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

LEONARDO Finest Selection morčacie mäso 85 g

Značka: LEONARDO
65978
1.31

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
LEONARDO Finest Selection Turkey - perfektné krmivo pre Vašu mačku!

Leonardo Finest Selection Mokré krmivo pre mačky moriak 85g je perfektne pripravené krmivo vo veľmi praktických jednotlivých porciách. Každé vrecko obsahuje šťavnaté morčacie mäso obohatené o rafinované prísady, šetrne varené. Krmivo tiež obsahuje lososový olej, ktorý poskytuje polynenasýtené mastné kyseliny nevyhnutné pre zdravie mačky. Vysoký obsah čerstvého mäsa, výborná chuť a potravinová znášanlivosť sú hlavnými znakmi, ktorými sa táto potravina vyznačuje. Jedálny lístok svojej mačky môžete spestriť kombináciou vysoko kvalitného krmiva Leonardo Finest Selection v určitých pomeroch so suchým krmivom Leonardo. Leonardo Finest Selection Mokré krmivo pre mačky morčacie 85g je vhodné pre mačky všetkých vekových kategórií a hmotností. Jedno alebo dve vrecká denne stačí pre vašu mačku. Po otvorení je možné vrecko uchovávať v chladničke až 24 hodín.

Zloženie :

morčacie mäso, pečeň, srdce, žalúdok (70 %); mäsový vývar (28,8 %); vaječné škrupiny, sušené (0,5 %); minerálne látky (0,5 %); lososový olej (0,2 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Krůtí
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme