Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

LEONARDO Finest Selection hydina a vajcia 85 g

Značka: LEONARDO
65967
1.31

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
LEONARDO Finest Selection Hydina a vajcia – perfektné krmivo pre vašu mačku!

Leonardo Finest Selection Mokré krmivo pre mačky hydina a vajcia 85g je perfektne pripravené krmivo v pohodlných jednotlivých porciách. Obsahuje šťavnaté hydinové mäso, obohatené o rafinované prísady a šetrne varené, vďaka čomu je jedinečné. Krmivo obsahuje lososový olej, ktorý poskytuje polynenasýtené mastné kyseliny, prospešné pre zdravie mačky. Tento produkt je bez cukru a bez lepku, takže je vhodný pre mačky s citlivým žalúdkom. Krmivo Leonardo Finest Selection je skvelým doplnkom stravy vašej mačky, najmä ak ich v špecifických pomeroch kombinujete so suchým krmivom Leonardo. Vďaka tomu spestríte svojmu miláčikovi jedálniček a poskytnete mu plnohodnotné jedlo. Ako používať: Jeden alebo dva sáčky denne, v závislosti na potrebách mačky. Po otvorení vrecko uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 24 hodín.

Zloženie:< /b>

hydinové mäso, srdce, pečeň 60 %; kuracie vývar, hovädzie mäso 28,3%; hovädzie pľúca 6,5 %; celé vajcia 4 %; minerálne látky (1 %); lososový olej (0,2 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Drůbeží
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme