Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

KATTOVIT pre mačky Sensitive kura a kačica 85 g

Značka: KATTOVIT
67817
1.10

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Hypoalergénna receptúra

Kattovit Sensitive je špeciálne krmivo pre citlivé mačky, ktoré môže pomôcť upokojiť kožné problémy, vypadávanie srsti a trávenie. Jedná sa o kompletné diétne krmivo pre mačky s tráviacou intoleranciou (alergiou) na živiny. Receptúra hypoalergénneho krmiva Kattovit Sensitive bola vyvinutá špeciálne pre potreby citlivých mačiek. Kattovit Sensitive neobsahuje lepok a zdrojom sacharidov je ľahko stráviteľná ryža. Obsahuje aj taurín, ktorý zlepšuje činnosť srdca a zraku, rovnako ako základné vitamíny a minerály, čo z neho robí správne zložené a zdravé jedlo. Kattovit Citlivé kura s kačicou je chutná ponuka pre mačky, ktoré majú rady pestrosť stravy. Zloženie potravy zahŕňa mäso a mäsové produkty, vajcia a vaječné produkty, rastlinné vedľajšie produkty, ryžu a minerálne látky. Pre mačky s hmotnosťou cca 3 kg sa odporúča podávať 2 sáčky denne a pre mačky s hmotnosťou okolo 5 kg - 3 sáčky denne. Krmivo Kattovit Sensitive by malo byť podávané po dobu 3-8 týždňov ad hoc. Po odznení príznakov alergie pokračujte v podávaní neobmedzene dlho. Pri kŕmení mačke vždy zaistite čerstvú vodu.

Zloženie:< p>mäso a mäsové výrobky (kurča 36%, kačica 4%), vajcia a vaječné výrobky, rastlinné vedľajšie výrobky, ryža, podst. minerály.

Analýza:

hrubý proteín 8%, hrubý tuk 5%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popol 2%, vlhkosť 81%, vápnik 0,35%, fosfor 0,3%, horčík 0,02%.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.3
Tuky (%):
5
Vápník (%):
0.35
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme