Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

JRS Cat's Best Original 10 l + 20% ZDARMA drevené hrudkujúce stelivo

Značka: JRS
73478
11.28

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Cat's Best Eco Plus je hrudkujúca kompostovateľná podstielka pre mačky, ktorá je 100% biologicky odbúrateľná. Môžete to jednoducho hodiť do záchoda. Stelivo pre mačky už roky získava veľmi dobré hodnotenia v spotrebiteľskom teste OKO-TEST. Vďaka unikátnej technológii vlákna 700 Cat's Best je stelivo prirodzenou pascou na baktérie a nepríjemné pachy.

Cat's Best je stelivo pre mačky, ktoré je 3-krát účinnejšie ako iné stelivo pre mačky, pretože absorbovaná vlhkosť sa ukladá v prirodzených rastlinných systémoch. Stelivo Cat's Best Eco Plus je preto ekonomickejšie ako iné stelivo pre mačky.

Výhody podstielky Cat's Best Eco Plus:

- Vysoká absorpcia zápachu

- Prírodná vôňa - bez umelých prísad, viaže prípadné nepríjemné pachy

- 100% prírodný, biologicky odbúrateľný

Stelivo Cats Best Eco Plus je jediné stelivo, ktoré je biologicky rozložiteľné, môžete ho jednoducho hodiť do nádoby na biologický odpad alebo do toalety (v malom množstve naraz). Všetky produkty tohto výrobcu sú založené na koncepte prírodného a ekologicky udržateľného produktu. Na výrobu drevnej štiepky sa používajú iba rastlinné vlákna z vybraných druhov dreva z miestnych lesov obhospodarovaných trvalo udržateľným spôsobom.

100% rastlinný vláknitý štrk využíva rastlinné vlákna z vyčistených jedľových a smrekových stromov, čo je proces používaný na udržanie zdravých a prirodzených lesov.

- 3x účinnejšie ako ostatné vrhy

- Absorbuje vlhkosť a zväčšuje svoj objem až o 700%

- Dá sa hodiť do toalety - je vyrobený, rovnako ako toaletný papier, z prírodných rastlinných vlákien, takže sa rozpúšťa vo vode a nezanecháva žiadne zvyšky v potrubí. Nezabudnite však vodu vždy spláchnuť do záchoda.

- Mimoriadne šetrné k mačacím labkám

- Nelepí sa na mačacie labky a neroznáša sa po byte

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5.2
Možnost spláchnutí do WC:
Ano
Objem (ml):
12000
Značka:
JRS
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme