Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Josera Young Star granule pre šteňatá 900 g

Značka: 8IN1
50604
4.98

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Ľahká porcia bez obilnín s lahodnou chuťou

Prvé mesiace života šteniatka sú špeciálnym obdobím, kedy treba venovať osobitnú pozornosť správnej výžive. S týmto vedomím Max vytvoril lahodné krmivo "Young Star", čo je kompletné krmivo, ktoré podporuje vývoj vášho šteňaťa. Dokonalá kombinácia hydiny a zemiakov poteší aj tých najnáročnejších jedákov a vďaka nedostatku obilnín je toto krmivo výbornou voľbou pre zvieratá s rôznymi potravinovými intoleranciami. Vyvážený obsah bielkovín a energie znamená, že krmivo nezaťažuje vnútorné orgány a nenarúša metabolizmus, preto je vhodné pre zvieratá s normálnou úrovňou aktivity.

Zaručuje pevné kĺby a kosti.

Náš dobrý priateľ Max si dobre uvedomuje dôležitosť posilňovania kostí a kĺbov počas šteniatka. Zloženie suchého krmiva Young Star bolo navrhnuté tak, aby obsahovalo optimálny podiel vápnika a fosforu a je obohatené o ľahko stráviteľné zložky ako mangán, meď a vitamín C. Táto kombinácia priaznivo pôsobí na kostru vášho domáceho maznáčika a jeho údržbu. kĺbovej chrupavky.

zloženie:

sušené zemiaky 44,0 %, sušený hydinový proteín 28,0 %, hydinový tuk, rastlinná vláknina, rohovník, hydrolyzovaný hydinový proteín, zemiakový škrob, kvasnice, hydrolyzovaný rastlinný proteín, minerálne látky, čakanková múka (prírodný zdroj inulínu), sušené mäso novozélandské zelené mušle

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.9
Produktová řada:
Josera Junior Youngstar
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
8IN1

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy
Věk mazlíčka od:
2. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3656
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme