Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Josera Light&Vital granule pre dospelých psov s nadváhou a neaktívnych psov 900 g

Značka: 8IN1
50602
4.65

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Josera Light & Vital - recept na kontrolu hmotnosti vášho domáceho maznáčika

Krmivo značky Josera je navrhnuté tak, aby dodalo vášmu psovi potrebné ingrediencie a zároveň mu pomohlo schudnúť alebo sa zbaviť nadváhy. Krmivo je nízkokalorické a tučné, no vďaka balastným látkam, ktoré obsahuje, dodáva psovi pocit sýtosti. Vysoký obsah bielkovín podporuje metabolizmus. L-karnitín priaznivo pôsobí na metabolizmus tukov. Je vhodný najmä pre neaktívnych psov alebo starších psov. Neobsahuje ani mliečne výrobky, cukor a pšenicu, ktoré môžu spôsobiť alergie a nechcené priberanie.

Zloženie pre zdravé kosti a vitalitu.

L-karnitín a taurín sú prítomné na udržanie zdravia srdca. Ľahko stráviteľná kombinácia vápnika, fosforu, vitamínu C, mangánu a medi priaznivo pôsobí na kosti vášho psa. Zložky pomáhajú udržiavať kĺbovú chrupavku v dobrom stave. Vďaka tomu zostane váš pes aj vo vyššom veku v dobrej kondícii, plný sily a vitality. Náš Maks oceňuje jedlo so zdravými ingredienciami a toto je jeho recept na spojenie chutného a užitočného. Zloženie: sušený hydinový proteín; hrachová múka; celozrnný jačmeň; rastlinné vlákna; kúsky červenej repy; hydinový tuk; kvasnice (čiastočne hydrolyzované); hydrolyzovaný hydinový proteín; karobová guma; minerály; šupky zo semien psyllia, sušené mäso z novozélandských zelených mušlí)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.9
Produktová řada:
JOSERA Light & Vital
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
8IN1

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3660
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.45
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme