Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

JOSERA Festival 12,5 kg pre vyberavých dospelých psov s omáčkou

Značka: JOSERA
72647
41.64

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 10 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Josera Festival 12,5 kg



Krmivo na báze hydiny s lososom a lahodnou omáčkou pre vyberavých dospelých psov. Poskytuje správne množstvo energie pre aktívnych psov.

Môže sa podávať suché alebo mokré, v závislosti od preferencií psa. Po zaliatí krokiet vlažnou vodou vznikne krmivo pre psov s lahodnou omáčkou, ktorá zvyšuje chutnosť krmiva. Toto riešenie presvedčí k jedlu aj toho najnáročnejšieho maznáčika.

Josera Festival 12,5 kg je perfektnou voľbou pre náročných gurmánov. Krmivo je navyše obohatené o lahodného zdravého lososa s vysokým obsahom nenasýtených mastných kyselín.

Optimálny pomer vápnika a fosforu a zložky ako vitamín C, mangán a meď v ľahko stráviteľnej organickej forme posilňujú kostru psa a prispievajú k udržaniu zdravých kĺbových chrupaviek.

Zdravá koža a lesklá srsť sú výsledkom vyváženého pomeru omega 3 a 6 mastných kyselín podporených vitamínom E, biotínom, metionínom a biologicky najdostupnejšími formami zinku a medi.

Vďaka chrumkavým granulám obklopeným omáčkou sú vyberaví psi ochotní jesť jedlo. Môže sa podávať suché alebo mokré (po zaliatí vodou).
Zloženie krmiva Josera Festival 12,5 kg:

Sušené hydinové bielkoviny; celozrnná kukurica; Ryža; hydinový tuk; repná dužina; sušený lososový proteín 4,0 %; zemiakový škrob; hydrolyzované hydinové bielkoviny; hydrolyzované rastlinné bielkoviny; minerály; sušená kuracia pečeň; droždie

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
Josera Festival Adult
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme