Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Josera Dog Sensiplus 900 g granule s kačacou a ryžou

Značka: 8IN1
50600
4.39

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Josera Adult Sensiplus s kačicou a ryžou - ideálna voľba pre psov s citlivým tráviacim systémom

Vzhľadom na to, že čoraz viac psov trpí tráviacimi problémami, krmivo Josera je pre nich tou správnou voľbou. Suroviny nedráždia žalúdok, naopak ho chránia. Kvasnice obsiahnuté v krmive priaznivo pôsobia na tráviaci systém a sú dobrým zdrojom vitamínu B. Krmivo neobsahuje žiadne alergény ako mliečne výrobky, pšenicu, sóju či cukor. Preto žiadny pes po jeho konzumácii nepociťuje žiadne nepohodlie alebo alergickú reakciu. Aj náš psí odborník Max mal kedysi žalúdočné problémy a tento typ krmiva si rýchlo podmanil jeho chuťové bunky. Problémy zmizli a Max získal energiu a ešte väčšiu ochotu hrať.

Zloženie má pozitívny vplyv na zdravie psa

Krmivo je bohaté na živiny, ktoré denne podporujú zdravie vášho psa. Za správnu a pevnú stavbu kostí sú zodpovedné biotín, omega 3 a omega 6 mastné kyseliny, biotín a fosfor, vápnik a meď. Vysoký obsah bielkovín podporuje rast a regeneráciu a je zodpovedný za stavbu svalov psa. Krmivo je aj napriek veľkému množstvu ingrediencií veľmi chutné a kombinácia kačice a ryže určite uspokojí aj tých najnáročnejších domácich miláčikov.

Zloženie: sušený hydinový proteín (hydina 12,8%, kačica 15,0%), celozrnná kukurica, ryža, plátky červenej repy, hydinový tuk, hydrolyzovaný hydinový proteín, minerálne látky, čakanková múka (prírodný zdroj)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.9
Produktová řada:
Josera SensiPlus Adult
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
8IN1

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
19
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme