Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Josera Dog Optiness Nízkoproteínové pelety pre psov 900g

Značka: 8IN1
50616
4.37

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vyvážená výživa pre vášho psa

JOSERA Optiness je suché krmivo pre bežne aktívnych psov. Neobsahuje pšenicu, sóju ani kukuricu. Znížená hladina bielkovín znižuje zaťaženie vnútorných orgánov zvieraťa. Vďaka špeciálnej receptúre s obsahom jahňacieho mäsa a kvalitného zdroja sacharidov je krmivo veľmi ľahko stráviteľné. JOSERA Optines - výnimočné krmivo pre vyberavých psov. Obsahuje väčšie granule pre stredné a väčšie psy. Prítomnosť jahňacieho mäsa a kvalitných zdrojov bielkovín a sacharidov zaisťuje vysokú stráviteľnosť. Znížené množstvo bielkovín má pozitívny vplyv na metabolizmus. Jedlo neobsahuje kukuricu.

Výhody jedla Josera:

Vyrobené v Nemecku v kontrolovaných laboratórnych podmienkach.Krmivo obsahuje vysokokvalitné suroviny, ktoré nie sú geneticky modifikované. Bez pridaných konzervantov, umelých farbív a aróm. Suché krmivo pre psov Josera nie je testované na zvieratách. Bez pridania pšenice, sóje, cukru a mliečnych výrobkov, 100% ekologický produkt

Štruktúra kostí

Optimálny pomer vápnika a fosforu a prísad ako vitamín C, mangán a meď v ľahko stráviteľnej organickej forme posilňujú kosti psa a prispievajú k udržaniu zdravých kĺbových chrupaviek.

Priemerná úroveň energie

Krmivo obsahuje priemerné množstvo energie a je vhodné najmä pre psy s bežnou aktivitou.

Vitalita

L-karnitín a taurín podporujú činnosť srdca.

zloženie:

sušený hydinový proteín, ryža, jačmeň, sušené zemiaky 10,0 %, plátky červenej repy, hydinový tuk, sušený jahňací proteín 4,5 %, hydrolyzovaný hydinový proteín, minerálne látky, sušený koreň čakanky (prírodný zdroj inulínu), sušené mäso novozélandských zelených mušlí (Perna ) tubuly).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.9
Produktová řada:
Josera Optiness Adult
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
8IN1

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3604
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme