Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

IAMS Naturally Senior Cat so severoatlantickým lososom v omáčke 85 g

Značka: IAMS
60310

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS Naturally Senior Cat so severoatlantickým lososom v omáčke 85 g

IAMS Naturally je unikátne mokré krmivo pre mačky všetkých vekových kategórií, ktoré sa skladá z prírodných zložiek, ktoré pozitívne ovplyvňujú zdravie a vitalitu domácich miláčikov. Zloženie potravín zahŕňa mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, ryby a vedľajšie produkty z rýb, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, minerálne látky, oleje a tuky. Toto krmivo poskytuje 100% kompletnú a vyváženú výživu a obsahuje množstvo prísad, ktoré pomáhajú udržať vašu mačku zdravú. Mokré krmivo IAMS Naturally North Atlantic Salmon pre staršie mačky z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva ASC obsahuje vysoko kvalitné živočíšne bielkoviny, ktoré pomáhajú udržiavať silné, štíhle svaly a vlákninu na podporu zdravého trávenia. Zloženie obsahuje aj taurín, ktorý je prospešný pre zdravie srdca, a L-karnitín, ktorý pomáha udržiavať zdravú váhu. Krmivo IAMS Naturally bolo vytvorené tak, aby spĺňalo požiadavky mačacieho tela a zabezpečilo zdravý, šťastný a aktívny život. Je to perfektná voľba pre každého majiteľa mačiek, ktorým záleží na zdraví a pohode svojho maznáčika.

Zloženie:

mäso a vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu (34 %), ryby a vedľajšie výrobky z rýb (4 % losos ASC), vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (0,5 % repnej rezne), minerálne látky, oleje a tuky (0,1 % rybí tuk, 0,05 % slnečnicový olej). Doplnkové látky: (/kg) Vitamíny: vitamín E: 150 mg, taurín: 400 mg, L-karnitín: 8 mg. Stopové prvky: síran mangánatý, monohydrát (mangán): 1,1 mg, síran zinočnatý monohydrát (zinok): 12 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
IAMS
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme