Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Happy Dog Supreme Canada 4 kg granule pre psov

Značka: HAPPY DOG
35833
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme nejpozději do 5 dnů

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletné a vyvážené krmivo pre všetky psy (staršie ako 1 rok). Vhodné pre dospelých psov s bežnou aktivitou, zaisťuje zdravý tráviaci systém, optimálnu hmotnosť a zdravú kožu a lesklú srsť. Vysoký obsah bielkovín a nízky obsah sacharidov lepšie zodpovedajú prirodzenej strave. Krmivo Acana Adult Dog sa pripravuje z najlepších mäsových surovín, vrátane čerstvého kuracieho mäsa a celých vajec z miestnych fariem a čerstvého lososa z Vancouveru – denne sa dodáva čerstvý z nášho regiónu, nikdy nepoužívame mrazené alebo inak konzervované suroviny. Výhody produktu: Čerstvé regionálne suroviny Kuracie mäso z miestnych zdrojov, celé čerstvé vajcia a losos z Tichého oceánu sú dodávané čerstvé, bez konzervačných látok a plné vysoko výživných bielkovín a tukov. Omega-3 z čerstvého kanadského lososa Čerstvý tichomorský losos je vynikajúcim zdrojom nespracovaných omega-3 (DHA, EPA), ktoré sú v strave všetkých psov nevyhnutné. Vysoký obsah bielkovín, nízky obsah sacharidov Krmivo s vysokým obsahom ľahko stráviteľných živočíšnych bielkovín a nízkym obsahom sacharidov najlepšie odráža rovnováhu prirodzenej výživy a potrieb dospelých psov. Morské riasy a prérijné byliny Ručne zbierané morské riasy, riasy a mechúrovec, rovnako ako bobule borievky a koreň lopúcha sú prírodnými zdrojmi antioxidantov a pohlcovačov toxínov. Ovos v pare - sacharidy s nízkym glykemickým indexom Ovos varený v pare je bohatým zdrojom sacharidov, ktoré uvoľňujú glukózu do krvi pomaly a udržujú tak stálu a vyváženú hladinu dodávanej energie.

Zloženie:

hydratované kuracie mäso (30%), lisovaný ovos, čerstvé kuracie mäso (5%), hrach, hnedá ryža, kurací tuk (konzervovaná zmes tokoferolov a rosarínu) (5 %), čerstvé mäso (3%), s lososovým olejom (3%) pečene (3%), čerstvé celé vajcia (2%), lucerna, lososový Olej (2%), tekvica, kuracie chrupavky (prírodný zdroj glukosaminau a chondroitínu ), jablká, mrkva, kvaka, veľké brusélohasy, jelšeské brusnice, jelša mechúrnik, červené riasy), koreň lopúcha, koreň valeriány lekárskej, bobule borievky. senovka grécka, semená fenikel, angelika lekárska, rakytník rešetliakový, koreň čakanky, žihľava dvojdomá, písmená červenej maliny, pestrec mariánsky, písmená mäty piepornej, kverskátámerskámerskály lamánkuly. Kŕmenie: Denná dávka krmiva Hmotnosť psa Aktívne psy Nie príliš aktívne psy 1-5kg 50-90g 45-75g 6-10 kg 90-135 g 75-115 g 11-20 kg 135-250 g 115-225g 21-40 kg 2 -420 g 225-390 g 41-50 kg 420-590 g 390-540 g Analýza: Bielkoviny (min.) 28% Tuk (min.) 17%. Vlákno (max.) 4% Vápnik (min.) 1,4% Fosfor (min.) 1% Omega-6 (min.) 2,5% Omega-3 (min.) 0,5% Glukosamín (min.) 900 mg / kg Chondroitín (min. .) 700 mg / kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
HAPPY DOG Supreme Canada
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
HAPPY DOG

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy
Věk mazlíčka od:
6. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Losos
Metabolická energie (%):
3690
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.45
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme