Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

GIMCAT Tasty Tabs Milk Bits 40 g mliečna pochúťka pre mačky

73337
1.46

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Bezobilné mliečne tablety pre mačky.

Každý majiteľ domáceho maznáčika chce pre svojho miláčika to najlepšie. Čoraz viac si uvedomujeme, aká dôležitá je zdravá strava, aby náš priateľ bol každý deň zdravý.
Okrem kvalitného suchého a mokrého krmiva rozmaznávame každého domáceho maznáčika všelijakými maškrtami. Pri výbere pochúťok pre vášho psa a mačku sa oplatí vybrať produkt, ktorý sa stane pochúťkou pre vášho domáceho maznáčika.

GimCat Milk Bits sú pastilky s vysokým obsahom plnotučného mlieka. Vďaka svojej úžasnej chuti sa tieto maškrty skvele hodia ako odmena a dajú sa použiť aj ako doplnok k maškrtám alebo mačacím chňapkám. Celé je to uzavreté v praktickom vrecku na zips, ktorý vám umožní zachovať čerstvosť a chuť.

Dávkovanie: podávať 4-10 kusov denne.

Zloženie: mlieko a vedľajšie výrobky (sušené mlieko 41,9%), droždie, oleje a tuky, cukor, minerálne látky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.04
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme