Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

GAME DOG OMEGA 3 Forte 60 tab.

Značka: GAME DOG
66162
13.90

Najniższa cena za 30 dni: €13.90

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Výživový doplnok na podporu imunity, kardiovaskulárneho systému, pokožky, vlasov a nervového systému.


Vďaka vysokému obsahu EPA a DHA mastných kyselín podporuje liečbu ochorení, ako je zlyhávanie obličiek a pečene, kardiovaskulárne ochorenia, alergie a kožné zmeny, ako je seborea a atopia.


Pravidelné užívanie Omega Forte má pozitívny vplyv na potlačenie neurodegeneratívnych zmien u psa.


Omega Forte je tiež skvelým doplnkom pri používaní BARF (Biologicky vhodná surová strava), čo je spôsob výživy, ktorý zahŕňa kŕmenie len surovým mäsom, vnútornosťami a zeleninou, pričom sa na zabezpečenie potrebných vitamínov a minerálov používajú doplnky.



Omega 3 nenasýtené mastné kyseliny sa odporúčajú pre:


- zvieratá s degeneratívnymi ochoreniami kĺbov a chrbtice


- psy so sklonom k alergiám


- plemenné psy a chovné suky


- pracovné a športové psy


- šteňatá v období rastu


Suplementácia omega 3 podporuje schopnosti učenia a pamäti u starších ľudí, inhibuje apoptózu neurónov počas neurodegeneratívnych ochorení a procesov súvisiacich so starnutím. Vo výžive gravidných sučiek, dojčiacich sučiek a šteniat kyseliny EPA a DHA pôsobia na nervový systém, kognitívne a motorické schopnosti šteniat, čím uľahčujú následný proces výcviku a poznávania sveta.


Účinné látky v 1 kapsule:


Omega 3 mastné kyseliny - 55 %.


Kyselina eikosapentaenová (EPA) - 330 mg


Kyselina dokosahexaenová (DHA) - 220 mg


Vitamín E - 2 mg


Kľúčové zložky a vlastnosti:


EPA a DHA - Zdraviu prospešné EPA a DHA zohrávajú dôležitú úlohu vo výžive psov. Podporujú srdce a obehový systém, priaznivo pôsobia na nervový systém a zabezpečujú správne vedenie impulzov zodpovedných za správnu funkciu svalov. Zlepšujú stav kože a srsti. Majú analgetický a protizápalový účinok, ktorý sa využíva pri liečbe degenerácie pohybového aparátu a kožných ochorení.


Vitamín E - okrem iného zmierňuje kognitívne poruchy u starnúcich zvierat, zlepšuje fungovanie krvotvorného systému, a keď vaše zviera trpí cukrovkou, môže mať pozitívny vplyv na hladinu glukózy v krvi.


Odporúčania na použitie:



Preventívne: 1 kapsula na každých 20 kg telesnej hmotnosti. Používajte minimálne 2 mesiace. Zlyhanie obličiek alebo pečene, ochorenia srdca, neurodegeneratívne stavy, zápaly kože a kĺbov: 1 kapsula na 10 kg telesnej hmotnosti. Psy s hmotnosťou nad 40 kg - 4 kapsuly denne. Odporúča sa užívať najmenej 2 mesiace. V prípade diagnostikovaných chronických ochorení je potrebné konzultovať cieľovú dávku a dĺžku podávania doplnku s veterinárnym lekárom.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
GAME DOG
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme