Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

GAME DOG AniFlexi+ V2 kĺbový prípravok pre psov 550 g

Značka: GAME DOG
66153
45.50

Najniższa cena za 30 dni: €45.50

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Podporuje pohyblivosť a flexibilitu kĺbov.

GAME DOG AniFlexi+ V2 550g Refill Pack - doplnok stravy pre psov, určený na zlepšenie správnej funkcie pohybového aparátu. Tento doplnkový produkt bol vytvorený pre psy všetkých vekových kategórií, vrátane seniorov, pracovných psov a psov s degeneratívnymi ochoreniami kĺbov a chrbtice. Prípravok bol vyvinutý na podporu pohyblivosti, pohyblivosti kĺbov a zlepšenie ich ohybnosti, čo zvyšuje komfort pohybu a cvičenia psa. AniFlexi+ V2 je doplnok stravy skladajúci sa z prírodných účinných látok, ktoré účinne znižujú zápal a bolesť v chrupavke a zároveň vyživujú tkanivo chrupavky v tele. Hydrolyzovaný kolagén, kyselina hyalurónová, glukosamín, chondroitín, Boswellia Serrata, MSM a vitamín C sú najdôležitejšie zložky, ktoré pozitívne ovplyvňujú zdravie kĺbov psov. AniFlexi+ V2 sa odporúča pre psy s degeneratívnymi ochoreniami kĺbov a chrbtice, mladé psy v období intenzívneho rastu, seniorov, pracovné psy, psy s abnormalitami vo vývoji kĺbových chrupaviek a brachycefalické psy trpiace kolapsom priedušnice alebo v rapse. Dávkovanie: Podporne pri ochoreniach kĺbov: 5 g na každých 30 kg telesnej hmotnosti psa po dobu minimálne 30 dní alebo do vymiznutia príznakov. Potom môže byť dávka znížená na 2,5 g na každých 30 kg telesnej hmotnosti. Časť prípravku by mala byť pred podaním zmiešaná s akýmkoľvek jedlom.

Zloženie :< /b>

Hydrolyzovaný kolagén (hovädzie), glukosamín sulfát (z morských kôrovcov), chondroitín sulfát (hovädzie), extrakt z boswellia serrata (kyselina boswellová - 65 %), metylsulfónylmetán (MSM), vitamín C ( ), hyalurónový, nedenaturovaný kolagén typu II (extrahovaný z kuracích pŕs).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
GAME DOG
Hmotnost obalu (g):
550

Určení

Určení:
Posiluje kosti
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme