Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Furminator pre krátkosrsté psy kefa na odstránenie podsady, veľkosť M

Značka: FURMINATOR
66933
Kontaktujte nás kvôli cenám

Najniższa cena za 30 dni: €26.21

Odesíláme nejpozději do 5 dnů

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Menej alergénov v domácnosti

Furminátor je nevyhnutný pre domácnosti s alergickými psami. Účinne vyčesaná podsada znamená menej chlpov poletujúcich vo vzduchu, a tým aj menej patogénov spôsobujúcich alergické reakcie. Na stránkach maxandmrau.sk nájdete aj mnoho ďalších doplnkov potrebných pre každodennú starostlivosť o psa, po ktorých sa oplatí siahnuť v záujme hygieny a bezchybného vzhľadu vášho maznáčika.

Krásna a zdravá srsť, menej pĺznutia.< /p>Furminátor pomáha udržiavať zdravú a peknú srsť vášho psa. Je to skvelý pomocník pri redukcii pĺznutia - váš maznáčik môže pĺznuť až o 90% menej chlpov ako predtým. Vy sa zase budete tešiť z menšieho množstva chlpov na koberci, nábytku a oblečení.

Hygiena psa pre zdravie vášho psa

Furminátor je tiež skvelým pomocníkom pri udržiavaní správnej psej hygieny, ktorou sa oplatí používať v záujme zdravia vášho maznáčika. Účinné odstránenie podsady posilňuje vlasové folikuly, stimuluje prirodzenú tvorbu kožného mazu a pomáha obnoviť pokožku.

Premyslený tvar furminátora sa optimálne prispôsobuje telu psa, čo sa prejavuje v príjemnom pocite pre vášho maznáčika počas zákroku. Delikátnosť systému SkinGuard. Konštrukcia Furminátora využíva riešenie SkinGuard, vďaka ktorému zariadenie ľahko kĺže po koži psa bez toho, aby ju dráždilo alebo poškodzovalo. S ohľadom na ochrancu psa vytvorili konštruktéri ergonomickú protišmykovú rukoväť, ktorá umožňuje pohodlné držanie Furminátora v ruke.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
FURMINATOR

Určení

Určení:
Na krátkou srst
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme