Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FITMIN dog maxi senior 12 kg

Značka: FITMIN
73802
39.22

Najniższa cena za 30 dni: €38.64

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 10 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo pre starších psov veľkých a obrích plemien


Je vhodné aj ako krmivo pre psov na udržanie optimálnej telesnej kondície a je vhodné pre psov s citlivým tráviacim traktom. Základom krmiva je čerstvé a sušené hydinové mäso, ryby a pečeň. Neobsahuje pšenicu ani pšeničný lepok a je ľahko stráviteľný. Fitmin Dog Medium je pre psov lahodný a každé granule je pokryté výťažkom z pečene, ktorý všetci psi milujú. Zloženie krmiva je bohaté na chondroitín a glukozamín, ktoré podporujú kĺby. Prídavok divej ruže je bohatým zdrojom vitamínu C, ktorý posilňuje imunitu a extrakt z koreňa čakanky priaznivo pôsobí na správne fungovanie črevnej flóry. Kvalitná vláknina z jabĺk a cvikly podporuje tok potravy tráviacim traktom, stimuluje sťahy čriev a podporuje činnosť tráviacich baktérií. Ľanový olej a lososový olej majú pozitívny vplyv na vzhľad srsti, kože a imunitného systému psa. Veľkosť jednej granule je približne 1 cm.


Charakteristika:
- Čerstvé a sušené mäso
- Žiadna pšenica
- Glukozamín a chondroitín na podporu kĺbov
- Rozmarín a vláknina podporujú trávenie
-Lososový olej ako zdroj omega 3 mastných kyselín

- 26% bielkovín a 14% tuku.


zloženie:

Mäso (čerstvé hydinové mäso 50%, sušené hydinové mäso 16,5%, sušené rybie mäso 6%, hydrolyzovaná pečeň 3%), ryža, kukurica, repná dužina, hydinový tuk, jablkové výlisky, droždie, ľanové semienko, kuracie vajcia, lososový olej, anorganické látky, chemické zlúčeniny, koreň čakanky 0,2%, glukosamín 0,06%, chondroitín sulfát 0,05%, juka, divoká ruža 0,03%.


Analytické komponenty:
hrubý proteín 26%, hrubý tuk 14%, hrubá vláknina 3,1%, hrubý popol 5%, vápnik 1%, fosfor 0,7%.
Metabolická energia: 3810 kcal/kg, 15,95 MJ/kg.

Výživové doplnky na 1 kg:

Stopové prvky: (doplnené o chelát medi a n-hydrát aminokyseliny a pentahydrát síranu meďnatého), zinok 188 mg (doplnený o chelát zinku a n-hydrát aminokyseliny a oxid zinočnatý), mangán 43 mg (doplnený o chelát mangánu a aminokyselinu n-hydrát a oxid manganatý ), železo 180 mg (doplnené o chelát železa a n-hydrátové aminokyseliny a síran železnatý), jód 3,6 mg (doplnené o bezvodý jodičnan vápenatý), selén 0,45 mg (doplnený o organickú formu vyrobeného selénu neaktívnou kvasinkou Saccharomyces cerevisiae CNCM 1-3060); vitamíny, provitamíny a chemicky presne definované látky s podobnými účinkami: vit. A 16810 IU, vit. D3 1300 IU, vit. E (RRR-alfa-tokoferol) 380 mg, niacínamid 64 mg, vit. B1 6 mg, vit. B2 12 mg, vit. B6 8 mg, vit. B12 165 ug, vit. C 300 mg, pantotenát vápenatý 20,5 mg, kyselina listová 0,8 mg, biotín 0,5 mg, cholínchlorid 1515 mg; antioxidanty; konzervačné látky; senzorické zložky: extrakt z rozmarínu 100 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
FITMIN

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3810
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme