Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FITMIN dog maxi light 12 kg

Značka: FITMIN
73805
45.18

Najniższa cena za 30 dni: €45.18

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo pre dospelých psov veľkých a obrích plemien, ako aj pre psov s nadváhou alebo obezitou


Krmná receptúra s nízkym obsahom tuku je založená na čerstvej a sušenej hydine s prídavkom rýb a pečene. Krmivo je bezlepkové a dobre ho znášajú aj psy s citlivým tráviacim systémom. Fitmin Dog Medium je pre psov lahodný a každá granula je potiahnutá výťažkom z pečene, ktorý budú milovať všetci psi.

Krmivo pre psov s nadváhou je bohaté na chondroprotektory, ktoré podporujú kĺby v správnom množstve a pomere, a L-karnitín pomáha rýchlejšie odbúravať telesný tuk a pomáha posilňovať srdcový sval. Psyllium šupky poskytujú pocit sýtosti, zatiaľ čo vláknina v jablkách a cvikle uľahčuje tok potravy tráviacim traktom, stimuluje črevné kontrakcie a podporuje činnosť tráviacich baktérií. Ľanové semienko a lososový olej poskytujú cenné omega-3 kyseliny.


Vlastnosti:

-Čerstvé a sušené mäso
- Bez pšenice
- Glukosamín a chondroitín na podporu kĺbov
- Rozmarín a vláknina podporujú trávenie
- Lososový olej ako zdroj Omega 3 kyselín
- nízky obsah tuku

- 26% bielkovín a 11% tuku

Nutričné doplňkove latky na kg:

Stopové prvky: meď 21 mg (doplnená chelátom medi a aminokyselín n-hydrátom a pentahydrátom síranu meďnatého), zinok 188 mg (doplnený chelátom zinku a aminokyselín n-hydrátom a oxidom zinočnatým), mangán 44 mg (doplnený chelátom mangánu a aminokyselín n-hydrátom a oxidom mangánu), železo 195 mg (doplnené chelátom železa a aminokyselinami n-hydrátom a síranom železitým), jód 3,7 mg (doplnené jodičnanom vápenatým bezvodým), selén 0,44 mg (doplnené organickou formou selénu produkovanou neaktívnymi kvasinkami Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060); vitamíny, provitamíny a chemicky dobre definované látky s podobným účinkom: vit. A 16800 IU, vit. D3 1310 IU, vit. E (RRR-alfa-tokoferol) 380 mg, niacínamid 60 mg, vit. B1 6 mg, vit. B2 11,5 mg, vit. B6 8 mg, vit. B12 165 µg, vit. C 300 mg, pantotenát vápenatý 20 mg, kyselina listová 0,7 mg, biotín 0,5 mg, cholínchlorid 1540 mg; L-karnitín 150 mg; antioxidanty; konzervačné látky; senzorické prísady: rozmarínový extrakt 100 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
FITMIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3580
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
11
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme