Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FERA Sunset Ponton pelech pre psov M 82 x 57 cm

Značka: FERA
69020
16.89

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Psí pelech!

Obdĺžnikový pelech pre psov. Je ideálny pre dospelých psov i seniorov a šteňatá.

Pelech - pontón je mimoriadne pohodlné a uspokojí aj tie najvyberavejšie psy! Pelech je hustý a pružný, nezhŕňa sa a dokonale sa prispôsobí tvaru psieho tela. Táto ergonómia pelechu Sunset umožňuje vášmu psovi účinne odpočívať a uvoľňovať svaly. Univerzálny a estetický pelech sa hodí do každého interiéru. Pelech je vyrobený z mäkkého a príjemného materiálu, ktorý je však veľmi odolný. Ľahko sa čistí a spodná strana pelechu je potiahnutá čalounickým materiálom, ktorý zaisťuje dobrú priľnavosť napr. na koberci a je tiež odolný proti oderu a oderu.

Jedinečnou výhodou pelechu je vstavaný zips, vďaka ktorému je možné hornú vrstvu ľahko a rýchlo vybrať a vyčistiť. To umožňuje udržovať hygienu lôžkovín. Posteľ je preto ideálna pre alergikov! Poťah je možné navyše prať na 30 stupňov

Okraje pelechu sú mierne zvýšené a vystužené, aby poskytovali pevnú oporu odpočívajúcemu štvornožcovi a starali sa o zdravie jeho chrbtice. Tvar pelechu umožňuje jeho presné umiestnenie v klietke búdy pre maximálny odpočinok vášho psa.

Neodporúča sa čistiť pelech nasucho, sušiť v sušičke a žehliť.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Šedý
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
FERA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme