Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FERA Shine pelech pre psov M 80 x 60 x 25 cm

Značka: FERA
68987
36.09

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 9 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pohodlný pelech pre psov

Pelech pre psov v tvare pohovky. Je ideálny ako samostatné miesto na odpočinok alebo ako výplň psej klietky.

Peloch pre psov je vyrobený z pevného materiálu, ktorý pripomína semiš. Je veľmi príjemný na dotyk a mimoriadne elegantný, pritom sa ľahko čistí - stačí ho utrieť vlhkým uterákom. Materiál poťahu je odolný proti roztiahnutiu a poškriabaniu. Jemný lesk dodáva celkovému vzhľadu nádych elegancie. Spodná strana pohovky je potiahnutá poťahovým materiálom, ktorý je odolný proti oderu a poskytuje lepšiu priľnavosť ku kobercu alebo inému látkovému povrchu.

Výplň lôžka tvorí zmes granúl a huby, ktorá zaisťuje výnimočné pohodlie a pružnosť. Podstielka sa dokonale prispôsobí telu psa a umožňuje uvoľnenie a natiahnutie všetkých svalov. Pohovka je robustný a polstrované opierky hlavy poskytujú pohodlie pre chrbticu psa. Tri vysoké bočnice zaručujú pohodlie a oporu, zatiaľ čo vchod je znížený, takže do neho môže voľne vstúpiť akékoľvek zviera – šteňa, mačiatko alebo senior. Táto pohovka je obľúbeným miestom každého domáceho maznáčika!

Pohovka má obdĺžnikový tvar, ktorý umožňuje vášmu maznáčikovi, aby sa pohodlne a plne natiahol. Perfektne sa tiež zmestí do klietky chovateľskej stanice. Vnútri pelechu sa nachádza výplň, ktorá imituje vankúš. Zaistí vášmu maznáčikovi pokojný a zdravý odpočinok!

Neodporúča sa čistiť pelech nasucho, sušiť v sušičke ani žehliť.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Šedý
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
FERA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme