Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FERA postroj s kožou LED Sharky 40-60 cm 2,5 cm

Značka: FERA
67169
12.00

Najniższa cena za 30 dni: €12.00

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Postroj s koženým prvkom a LED svetlami pre psa

Postroj s koženým prvkom a LED svetlami pre psa. Vyrobené z pevného materiálu, ktorý je extrémne odolný proti oderu. Jeho klzký povrch taktiež umožňuje rýchle čistenie. Postroj je dĺžkovo nastaviteľný, čo umožňuje optimálne prispôsobenie telu psa. Postroj neobmedzuje psa v pohybe.

Spojenie jednotlivých popruhov je potiahnuté koženým materiálom na spevnenie celku. V tomto spojení je tiež kovový kolík na uchytenie vodítka.

Západka, teda zapínanie obojku, má zabudované LED svetlá, ktoré zaistia bezpečnosť vášho psa po zotmení, za hmly a zlej viditeľnosti na ceste. Systém sa ľahko zapína - stlačením západky. Spona vodítka je pevná a odolná. Západka je umiestnená na boku, vďaka ktorej je možné postroj rýchlo a ľahko zapnúť.

Očarujúci motív žraloka na modrom pozadí bude perfektný pre hrdých ochrancov domu, psích miláčikov aj výnimočné a nezávislé dámy! Postroj Shark sa perfektne hodí k vodítku Shark.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
FERA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme