Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FARMINA Vet Life Natural Diet Cat Hepatic veterinárne granule pre mačky 400 g

Značka: FARMINA
69332
7.30

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné diétne krmivo pre mačky

Farmina Vet Life Hepatic je kompletné diétne krmivo pre mačky s chronickým zlyhaním pečene. Toto krmivo obsahuje stredné množstvo kvalitných bielkovín a vysoký obsah esenciálnych mastných kyselín, čo prispieva k podpore funkcie pečene pri chronickej insuficiencii. Karma má mnoho výhod. Vysoká kvalita surovín a vhodná stráviteľnosť stravy zaisťuje lepšie vstrebávanie a využitie živín. Znížený obsah medi znižuje toxický účinok na hepatocyty a zinok zabraňuje ukladaniu medi v pečeňových bunkách a má antifibrotické vlastnosti. Komplex multivitamínov a antioxidantov znižuje oxidačný stres buniek. Vysoko kvalitné ingrediencie a jedinečné zloženie pomáhajú predchádzať anorexii spôsobenej pečeňovými poruchami. Toto krmivo by malo byť používané iba po konzultácii s vaším veterinárnym lekárom a odporúča sa spočiatku po dobu 6 mesiacov.

Zloženie:

špalda, kukuričný lepok, hydrolyzovaný rybie proteíny, ovos, kurací tuk, rybí tuk, dehydratovaný kurací proteín, uhličitan vápenatý, ľanové semienko, chlorid draselný, ryžový škrob, sušená repná dužina, fruktooligosacharidy, kvasnicový extrakt (kvasnicový extrakt nice Lieska. Zdroje bielkovín: hydrolyzované rybie bielkoviny, dehydrované kuracie bielkoviny.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
26
Fosfor (%):
0.65
Tuky (%):
20
Vápník (%):
0.85
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme