Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FARMINA Vet Life Dog Oxalate (Urinary) 12kg - suché krmivo pre psy s poruchami močových ciest 12kg.

Značka: FARMINA
50361
80.76

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 20 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Pri problémoch s obličkami
Toto diétne, kompletné krmivo je určené na kŕmenie dospelých psov nielen na zníženie rizika tvorby urátových, oxalátových a cystínových kameňov, ale aj pre zvieratá trpiace pokročilými štádiami ochorenia obličiek. Obsahuje malé množstvo vápnika a vitamínu D3 a nízke množstvo bielkovín a sírnych aminokyselín na zníženie rizika tvorby kameňov. Okrem toho citrát draselný prítomný v prípravku pomáha dosiahnuť zásadité pH moču, čo zvyšuje bod tvorby kryštálov.

Prírodná veterinárna výživa
Krmivo vytvorené značkou Farmina je prvou veterinárnou diétou založenou na prírodných zložkách. Na fixáciu výrobku sa nepoužívajú žiadne umelé konzervačné látky. Na tento účel slúžia extrakty prírodného pôvodu bohaté na tokoferol s antioxidačnými vlastnosťami. Zložky krmiva sú bez GMO a vhodne zložená múčka so špaldy a ovsa má nízky glykemický index, čo zaručuje dobrú postprandiálnu glykémiu.

Zloženie:
ryža, ovos, živočíšny tuk, sušené celé vajcia, ľanové semeno, hydrolyzované živočíšne bielkoviny, sušená repná dužina, rybí olej, uhličitan vápenatý, rastlinný olej, chlorid sodný. Zdroj bielkovín: sušené celé vajcia. látka alkalizujúca moč: citrát draselný (9 g/kg). celkový obsah vitamínu d: 650jm

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá močová soustava
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme