Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FARMINA ND Quinoa skin & Coat herring 7kg - suché krmivo pre dospelé psy všetkých plemien, 7kg

Značka: FARMINA
50305
58.89

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 15 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Starostlivosť o zdravú psiu pokožku
Kožné problémy psov sú častým príznakom potravinovej intolerancie. Môžete im predísť tak, že budete svojho domáceho miláčika kŕmiť krmivom, ktoré bolo špeciálne vyvinuté pre jeho špeciálne požiadavky a obsahuje cenné nutraceutiká. Železo, meď, zinok, sodík, fosfor, horčík a draslík, ako aj kyseliny laurová a kaprylová, ktoré majú protizápalové, antibakteriálne a kožu upokojujúce vlastnosti, pomôžu udržať vášho domáceho miláčika v dobrej kondícii, zdravého a s čo najlepším vzhľadom.

Smer, ktorý určila príroda
Spoločnosť Farmina vytvorila inovatívne zloženie určené prirodzeným kŕmením psov takmer výlučne mäsom. Štvornohí psi nepotrebujú stravu bohatú na sacharidy, preto bolo množstvo sacharidov v krmive primerane znížené. Zložky živočíšneho pôvodu tu zaberajú až 96 % zloženia, pričom ich dopĺňa quinoa, ktorá sa vyznačuje nízkym glykemickým indexom a je bohatá na vlákninu.

Quinoa - superpotravina pre vášho domáceho miláčika
Quinoa pestovaná v Taliansku neobsahuje lepok a jej jedinečné vlastnosti podporujúce zdravie povyšujú quinou na superpotravinu. Je obrovskou výživovou podporou, ktorá napomáha tráveniu potravy a vstrebávaniu živín v nej obsiahnutých. Má tiež priaznivý vplyv na črevnú imunitu a prevenciu kardiovaskulárnych ochorení.

Zloženie:
(18 %), sušené mäso zo sleďa (18 %), hrachový škrob, rybí olej (zo sleďa), quinoa (8 %), ľanové semienko, sušený kokos (2,5 %), koreň kurkumy (2,5 %). 5%), inulín, fruktooligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mannanoligosacharidov), uhličitan vápenatý, fosforečnan vápenatý, šupky psyllia, chlorid draselný, chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, glukozamín, chondroitín sulfát

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Péče o kůži a srst

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Sleď
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme