Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FARMINA N&D Quinoa Cat Skin & Coat granule pre mačky s prepeličím mäsom 5 kg

Značka: FARMINA
58841
61.71

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 15 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravá koža a krásna srsť

Zdravá koža a krásna srsť je snom každej mačky a jej majiteľa. FARMINA N&D Quinoa Cat Skin and Coat Quail je vysoko kvalitné krmivo vytvorené špeciálne pre dospelé mačky, ktoré vyžadujú podporu pri udržiavaní zdravej kože a srsti. Pokiaľ má vaša mačka potravinovú alebo kožnú intoleranciu, môže byť pre ňu toto krmivo ideálne. Receptúra je založená na čerstvom a sušenom prepeličom mäse, ktoré sa vyznačuje jemnou chuťou a nízkym rizikom alergií. Krmivo ďalej obsahuje kokos a quinu, ktoré poskytujú mnoho cenných živín. Kokos je zodpovedný za krásnu vôňu jedla, ale čo je dôležitejšie, poskytuje ľahko stráviteľný zinok, meď, železo, draslík, horčík, fosfor a sodík. Kyselina laurová a kaprylová v kokose majú protizápalové a antibakteriálne vlastnosti a upokojujú príznaky kožných ochorení. Quinoa je považovaná za jednu z najvýživnejších obilnín a podporuje vstrebávanie živín. Okrem toho quinoa obsahuje esenciálne aminokyseliny, antioxidanty, má nízky glykemický index a priaznivo pôsobí na kardiovaskulárny systém. Krmivo bolo tiež obohatené o koreň kurkumy, ktorý má širokú škálu zdravotných prínosov a je odporúčaný v protirakovinovej prevencii.

Zloženie:

Čerstvé prepeličie mäso (20 % ), sušené prepeličie mäso (20 %), hrachový škrob, rybí tuk (zo sleďa), quinoa (8 %), ľanové semienko, sušený kokos (2,5 %), koreň kurkumy (2,5 %), inulín, fruktooligosacharidy , kvasnicový extrakt (zdroj mananoligosacharidov), psyllium, uhličitan vápenatý, mono-, dikalciumfosfát, dihydrát síranu vápenatého, chlorid draselný, chlorid sodík, sušené pivovarské kvasnice, glukosamín, chon

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Péče o kůži a srst

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Křepelka
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme