Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

FARMINA N&D Prime pes adult kuracie & granátové granátové granule pre psov, kurča a granátové jablko 2,5 kg

Značka: FARMINA
56617
23.79

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Receptúra prispôsobená špecifickým potrebám psov

Vysoko kvalitné, kompletné krmivo pre dospelé psy stredných a veľkých plemien. Ingrediencie boli vybrané spôsobom prispôsobeným špecifickým potrebám týchto plemien a poskytujú im kompletnú výživu a adekvátnu podporu zdravia. Hlavnou zložkou receptu je kura v sušenej aj čerstvej forme. Krmivo ďalej obsahuje veľké množstvo chondroitínu a glukosamínu, ktorý priaznivo pôsobí na psie kosti a kĺby. Prebiotiká a príslušné zložky obsiahnuté v potrave pomáhajú k správnej činnosti tráviaceho systému a regulujú trávenie. Krmivo neobsahuje obilniny a zdrojom sacharidov sú zemiaky, vďaka ktorým sa lepšie vstrebáva a je vhodné aj pre psy s citlivým žalúdkom. Krmivo bolo obohatené o rybí tuk, ktorý poskytuje nenasýtené mastné kyseliny zodpovedné za dôležité zdravotné problémy – imunitný systém, srdcovú činnosť, ale aj zdravý vzhľad kože a srsti. Koreň kurkumy sa vyznačuje protirakovinovými a zdraviu prospešnými vlastnosťami, čo je ďalšia hodnota pre zdravie psa.

Zloženie:

Čerstvé vykostené kura (26 %), sušené kura (25 %), zemiaky, kurací tuk, sušené celé vajcia, čerstvý sleď, sušený sleď, rybí tuk (sleď), hrášok, sušená mrkva, sušená lucerna, inulín, fruktooligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mananoligosacharidov), sušené granátové jablko (0,5 %), sušené jablká, sušený špenát, psyllium (0,3 %), sušený sladký pomer, sušené pivovarské kvasnice, koreň kurkumy (0,2 %), extrakt z aloe vera 1000 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
34
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme