Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Farmina N&D Ancestral Grain Selection kuracie granátové jablko 15 kg suché krmivo pre psov

Značka: FARMINA
59087
53.06

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 13 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo najvyššej kvality pre vášho psa!

Farmina Natural & Delicious Ancestral Grain je rad prírodných produktov, ktoré obsahujú malé množstvo zŕn – tzv. špalda - ovos a špalda (po 10%). Kompletné krmivo pre dospelých psov s kuracím mäsom z voľného výbehu a granátovými jablkami, s prídavkom funkčnej zeleniny a ovocia a rastlinných extraktov. Hlavnou zložkou je čerstvé a sušené kuracie mäso, nechýba ani sleďové mäso. Granátové jablko je zdrojom mnohých minerálov a vitamínov a poskytuje antioxidanty, ktoré spomaľujú proces starnutia telesných buniek.

Aké krmivo pre dospelých psov?

Bohaté na živočíšne bielkoviny, vyrobené z geneticky nemodifikovaných surovín. Jedlo plné chutných ingrediencií prírodného pôvodu.

Ako kŕmiť?

Podávajte pri izbovej teplote podľa dennej dávky uvedenej v tabuľke. V prvom období užívania sa odporúča Cibau kombinovať s aktuálnym jedlom. Uistite sa, že váš maznáčik má vždy prístup k pitnej vode. Skladujte na chladnom a suchom mieste v uzavretej nádobe.

zloženie:

Čerstvé jahňacie (20%), sušené jahňacie (18%), špalda (10%), ovos (10%), sušené celé vajcia, čerstvé sleďové mäso, sušené sleďové mäso, živočíšny tuk, rybí tuk (sleď), sušená dužina z červenej repy , hrachová vláknina, sušená mrkva, sušená lucerna, inulín, frukto-oligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mannan-oligosacharidov), sušené čučoriedky (0,5 %), sušené jablká, sušené granátové jablko, sušený pomaranč, sušený špenát, rakytník (0,3 %) ), chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, koreň kurkumy (0,2%), glukosamín, chondroitín sulfát

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme