Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Thriving Mature Medium Breed Chicken granule pre psy kuracie 15 kg

Značka: EUKANUBA
43210
46.46

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 12 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo Thriving Mature Medium Breed, chicken bolo vyvinuté pre pohodu a kondíciu psov stredných plemien vo veku 7 až 10 rokov s ohľadom na ich zdravie v zrelom veku.

Potravina je bohatá na hydinové mäso, vrátane 17 % čerstvého kuracieho mäsa, ktoré je cenným zdrojom živočíšnych bielkovín. Veľké množstvo prírodných životne dôležitých zložiek v krmive zaisťuje vášmu zvieraťu najvyššiu kvalitu života aj v pokročilom veku. Vďaka špeciálnemu šesťuholníkovému tvaru krokiet a zloženiu DentaDefense má krmivo pozitívny vplyv na zdravie zubov a ústnu hygienu. Antioxidanty a vitamíny C a E posilňujú imunitný systém, vápnik a glukosamín posilňujú kosti a zvyšujú pohyblivosť psa. Omega-3 a -6 nenasýtené mastné kyseliny zlepšujú stav kože a lesklú srsť. Aby sa zaistilo vstrebanie všetkých živín, obsahuje Eukanuba cennú vlákninu a prebiotiká FOS, ktoré svojimi vlastnosťami regulujú črevnú flóru a podporujú trávenie.

Zloženie:

sušené kuracie a morčacie mäso 19 % (z toho kuracie 11 %), čerstvé kura (17 %), kukurica, pšenica, ovos, jačmeň, cirok, sušená repná dužina (3,0 %), kurací tuk, rybia múčka, rybí vývar, minerálne látky (vrátane hexametafosfátu sodného (0,34 %)), sušené celé vajcia, fruktooligosacharidy (0,25 %), glukosamín (zo živočíšnych tkanív) (0,04 %)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
EUKANUBA Thriving Mature Medium Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior
Věk mazlíčka od:
7 let

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme