Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Thriving Mature Large Breed Chicken 3 kg granule pre psov kura

Značka: EUKANUBA
43350
14.06

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Bez umelých aróm, farbív a GMO. prebiotiká FOS a repná dužina pre zdravé trávenie. Prírodný zdroj omega-6 a omega-3 mastných kyselín pre zdravú kožu a srsť - prebiotiká FOS a repné rezne pre zdravé trávenie. Glukosamín pomáha udržiavať zdravé kĺby a vápnik pomáha udržiavať silné kosti. Antioxidanty, vitamín E a C na podporu imunity. L-karnitín, ktorý pomáha udržiavať zdravú telesnú hmotnosť. Bohaté na čerstvé kuracie mäso pre lepšiu chutnosť. 100% kompletné a vyvážené krmivo. Viac ako 120 testov kvality na každom sáčku.

Antioxidanty, vitamín E a C na podporu imunity; špeciálny tvar granúl a jedinečný systém DentaDefense, ktorý pomáha udržiavať zuby čisté a zdravé. Nový unikátny šesťhranný tvar granúl. Zaoblené rohy a zmenšený povrch zlepšujú chutnosť našich výrobkov. Veľkosť granúl je prispôsobená potrebám psov rôznych veľkostí v rôznych fázach života. Prídavok špeciálnych minerálov zaisťuje zdravé zuby.

Zloženie:

čerstvé kura (16 %), sušené kuracie a morčacie mäso 16 % (z toho kura 10 %), kukurica , pšenica, kukuričná krupica, ovos, jačmeň, cirok, rybia múčka, kuracia omáčka, sušená repná dužina (2,6 %), tučná hydina , minerálne látky (vrátane hexametafosforečnanu sodného (0,34 %)) (0,25 %), sušené pivovarské kvasnice, glukosamín (získaný zo živočíšnych tkanív) (0,04 %), chondroitín sulfát (0,004 %)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
EUKANUBA Thriving Mature Large Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior
Věk mazlíčka od:
6

Složení

Bílkoviny (%):
23.5
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
10.5
Vápník (%):
1.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme