Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba staršie kurčatá malého plemena 15 kg

Značka: EUKANUBA
50567
44.14

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vďaka vysokému obsahu kuracieho mäsa je krmivo Eukanuba dokonalým doplnkom stravy vášho obľúbeného seniora.
Staršie psy majú slabšiu imunitu a sú náchylnejšie na choroby. Krmivo pre starších psov by malo byť zložené tak, aby podporovalo ich imunitný systém. Malé plemená majú často tendenciu priberať na váhe, ktorá sa vekom zvyšuje. Veľmi často trpia aj chorobami zubov a ďasien. Ich strava by mala spĺňať všetky nutričné potreby.

.
Krmivo Eukanuba Senior Small obsahuje prebiotiká a repné rezky, ktoré podporujú zdravé trávenie, čo bolo potvrdené klinickými štúdiami. Jeho zloženie zaisťuje zdravé zuby vášho psa. Klinické štúdie potvrdili redukciu tvorby zubného kameňa do 28 dní. Redukuje zubný povlak a posilňuje zuby. Podporuje vitalitu vášho psa, vďaka optimálnemu obsahu betakaroténu a vitamínu E podporuje prirodzený imunitný systém starnúceho psa.

Špeciálny tvar granúl a unikátny systém DentaDefense pomáhajú udržiavať zuby čisté a zdravé. Vďaka novému, unikátnemu šesťhrannému tvaru granúl so zaoblenými rohmi a zmenšeným povrchom je krmivo Eukanuba chutnejšie. Veľkosť granúl je prispôsobená potrebám psov rôznych veľkostí a v rôznych fázach života. Pridanie špeciálnych minerálov zabezpečuje zdravé zuby.

Nová, vylepšená receptúra Eukanuba je prispôsobená etape života vášho psa. 100% kompletné krmivo Caring Senior pre malé plemená od 11 rokov poskytuje výživu podporujúcu optimálnu telesnú kondíciu a zdravé starnutie.

.

zloženie:
Sušené kuracie a morčacie 26% (vrátane kuracieho 15%), čerstvé kuracie mäso (15%), kukurica, pšenica, hydinový tuk, ovos, rybia múčka, ryža, jačmeň, kuracia omáčka, sušená repná dužina (3,5%), sušené celé vajcia , minerálne látky (vrátane hexametafosfátu sodného (0,35%), fruktooligosacharidy (0,51%), rybí tuk, mananoligosacharidy, glukozamín (zo živočíšnych tkanív) (0,04%), chondroitín sulfát (0,004%)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
EUKANUBA Caring Senior Small Breed bohaté na čerstvé kuře
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior
Věk mazlíčka od:
11 let

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme