Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

EUKANUBA krmivo pre dospelého psa všetkých plemien 12 kg

Značka: EUKANUBA
68695
50.01

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 13 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pre dospelých psov všetkých plemien s kačicou a bezlepkovými batátmi.

EUKANUBA Adult Grain Free Duck 12kg - Krmivo pre dospelých psov všetkých plemien s kačicou a bezlepkovými batátmi. Obsahuje antioxidanty, vitamíny a prebiotiká na podporu imunitného systému a trávenia. Zloženie obsahuje aj prírodný zdroj Omega-6 a Omega-3 mastných kyselín pre zdravú kožu a srsť a špeciálny tvar granúl spolu s unikátnym systémom DentaDefense pomáha udržiavať zuby zdravé a čisté. Krmivo neobsahuje lepok a batáty sú prirodzeným zdrojom vlákniny a minerálnych látok. Správne množstvo vápnika navyše podporuje zdravie kostí.

Zloženie: < p>Čerstvo mrazená kačica (19 %), sušené kuracie a morčacie mäso (19 %, z toho 11 % kura, prírodný zdroj glukosamínu, chondroitínu a taurínu), zemiaky, zelený hrášok, sladké zemiaky (13 %), hydina dužina červenej repy (3,5 %), kuracia omáčka, sušené celé vajcia, minerálne látky (obsahuje hexametafosfát sodný 0,34 %), sušené pivovarské kvasnice, ľanové semienko, fruktooligosacharidy (0,25 %, prírodné prebiotikum). >
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Kachna
Fosfor (%):
0.79
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme