Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Eukanuba Dog Dry Intestinal Disorders Adult All Breeds Chicken 5 kg

Značka: EUKANUBA
43216
28.88

Najniższa cena za 30 dni: €28.88

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 7 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Psy pochádzajú z mäsožravých zvierat, a preto sa spoločnosť Eukanuba zameriava na používanie vysoko kvalitných živočíšnych bielkovín – nie rastlinných. Pri výrobe krmiva Eukanuba sa používajú iba suroviny najvyššej kvality a ich pôvod je známy od samého začiatku. Než sa krmivo dostane do misky vášho domáceho maznáčika, prechádza prísnou kontrolou kvality - od dodávateľov cez celý výrobný proces až po hotový výrobok. Výrazne znížený obsah tuku a prítomnosť omega-3 a omega-6 mastných kyselín, ktoré sú pri týchto problémoch veľmi prospešné, a tiež prírodné prebiotiká z repnej dužiny pomáhajú tieto problémy zmierniť. Fruktooligosacharidy (FOS) zlepšujú vstrebávanie živín a rast prospešných črevných baktérií, zatiaľ čo mannanooligosacharidy (MOS) podporujú odstraňovanie patogénnych baktérií. Vďaka tomuto výberu zložiek krmivo reguluje tráviaci proces a znižuje riziko hnačky.

Zloženie:

kukuričná krupica, ryžová múka, kuracia múčka, kuracie mäso, rybia múčka, sušená repná dužina, kuracie mäso predtrávené enzýmy, živočíšny tuk, sušená mačacia , sušené pivovarské kvasnice, fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy (phos), chlorid draselný, ľanové semienko dl-metionín. kuracie mäso, mäso z morských rýb, ryžová múka, kukuričná krupica
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
10
Vápník (%):
1.7
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme